Karl Martindahl släpper nytt för första gången på mer än 10 år

Karl Martindahl släpper nytt för första gången på mer än 10 år

Published

Efter flera års kamp mot psykisk ohälsa, där att bara försöka må bra och fungera som pappa, parter och människa tagit nästan all energi, känns det otroligt befriande att vara på en plats där både glädje och hoppfullhet råder igen./Karl Martindahl 2018

Omslagsbild: Karl Martindahl -

Omslagsbild: Karl Martindahl - "Ingen annan, bara du"

På midsommarafton 2018 släpper Karl Martindahl ”Ingen annan, bara du” digitalt. En vacker poplåt på svenska som målande beskriver hur underbar kärleken kan vara. Men också det vemodiga i hur blottad man är, när man öppnar sitt hjärta för någon annan – och rädslan för att inte bli älskad tillbaka. Hans comeback känns väldigt speciell för honom.

– För rätt många år sedan skulle jag och flickvännen fira midsommar, bara vi två. Hon var lite osäker på upplägget och undrade, trots att situationen var självvald, om inte släkt och vänner ville vara med. Själv kände jag stor glädje över att få fira på tu man hand. Jag bestämde mig för att skriva en låt om hur jag kände och levererade den här låten som morgonpresent samma midsommarafton, berättar Karl.

Om det var låtens förtjänst får vi aldrig veta, men kärleken och familjen har vuxit och de har firat många fina midsomrar tillsammans sedan dess. Nu får även omvärlden ta del av denna pärla.

”Ingen annan, bara du” är ett soundtrack till kärleken, den stundande sommaren och alla somrar som skall följa.

Mer information om låten kommer på Karls konto på Instagram på midsommarafton 2018. Stay tuned… 

Pressbild: Karl Martindahl - Fotograf: Anna Hållams

Pressbild: Karl Martindahl - Fotograf: Anna Hållams

Pressbild: Karl Martindahl - Fotograf: Anna Hållams

Pressbild: Karl Martindahl - Fotograf: Anna Hållams

Omslagsbild: Karl Martindahl -

Omslagsbild: Karl Martindahl - "Ingen annan, bara du" -- Foto: Lisa Agurén

Copy as a Plain Text

Share

Related Stories
Akupressur som egenvårdsteknik

ago

Akupressur och akupunktur är behandlingsmetoder som ska hjälpa kroppen till självläkning. Alejandro Carballo, läkare och specialist inom allmänmedicin och klinisk farmakologi, kommer nu med en bok om de olika behandlingsmetoder som finns och vilka besvär man kan lindra med hjälp av tryck.
Läkaren slår hål på myter om komplementärmedicin

ago

Allt fler vänder sig till alternativa medicinska metoder såsom yoga, akupunktur, naturläkemedel, och ljusterapi. Vissa använder det till och med istället för vanlig sjukvård. Det finns också de som vänder sig emot och tycker att det bara är bluff och båg. Det är en vattendelare. Nu vill Alejandro Carballo reda ut de myter, förutfattade meningar och frågetecken som finns gällande detta.
Ångestpodden nominerade i Guldtuben

ago

Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, även kända som Ångestpodden, har nominerats till Årets Podcast i Guldtuben - Sveriges största gala för digitala kreatörer. Guldtuben prisar de största, mest underhållande, inspirerande och engagerande kreatörerna i sociala medier som bidrar till att göra nätet till en roligare och bättre plats.
Fotodokumentation av situationen för romer i tio europeiska länder

ago

Fotograf Åke Ericson spenderade nio år i tio länder och fotograferade romer under en tid då de över i stort sett hela Europa har utsatts för förtryck, hat och diskriminering. Resultatet är en av de tyngsta och mest innehållsrika fotoböcker om romer som publicerats i modern tid.