Ångestpodden nominerade i Guldtuben

Ångestpodden nominerade i Guldtuben

Published

Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg, även kända som Ångestpodden, har nominerats till Årets Podcast i Guldtuben - Sveriges största gala för digitala kreatörer. Guldtuben prisar de största, mest underhållande, inspirerande och engagerande kreatörerna i sociala medier som bidrar till att göra nätet till en roligare och bättre plats.

– Det känns som en otrolig ära att vara nominerad i årets Guldtuben och som en milstolpe på något sätt. Vi är jätteglada och ser fram emot galan. 

Ida Höckerstrand

Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg driver den framgångsrika podcasten Ångestpodden, som har 150 000 unika lyssnare varje månad. De senaste åren har de bland annat haft sitt eget program i SVT Play, blivit utsedda till några av Näringslivets Superkommunikatörer, nominerats till Årets Podcast och hamnat på Shortcuts lista över årets uppstickare.

Guldtuben organiseras för femte året i rad och i årets upplaga breddas galan och det har lanserats nya priskategorier, som ger fler kreatörer från olika plattformar chansen att bli hyllade. Galan direktsänds på SVT och juryn består av många namn som är kända inom olika delar av medie- och influencervärlden.

Guldtuben äger rum den 26 maj klockan 20.00 på Annexet i Stockholm.
Ångestpodden 

Ångestpodden 

Copy as a Plain Text

Share

Related Stories
Karl Martindahl släpper nytt för första gången på mer än 10 år

ago

Efter flera års kamp mot psykisk ohälsa, där att bara försöka må bra och fungera som pappa, parter och människa tagit nästan all energi, känns det otroligt befriande att vara på en plats där både glädje och hoppfullhet råder igen./Karl Martindahl 2018
Akupressur som egenvårdsteknik

ago

Akupressur och akupunktur är behandlingsmetoder som ska hjälpa kroppen till självläkning. Alejandro Carballo, läkare och specialist inom allmänmedicin och klinisk farmakologi, kommer nu med en bok om de olika behandlingsmetoder som finns och vilka besvär man kan lindra med hjälp av tryck.
Läkaren slår hål på myter om komplementärmedicin

ago

Allt fler vänder sig till alternativa medicinska metoder såsom yoga, akupunktur, naturläkemedel, och ljusterapi. Vissa använder det till och med istället för vanlig sjukvård. Det finns också de som vänder sig emot och tycker att det bara är bluff och båg. Det är en vattendelare. Nu vill Alejandro Carballo reda ut de myter, förutfattade meningar och frågetecken som finns gällande detta.
Fotodokumentation av situationen för romer i tio europeiska länder

ago

Fotograf Åke Ericson spenderade nio år i tio länder och fotograferade romer under en tid då de över i stort sett hela Europa har utsatts för förtryck, hat och diskriminering. Resultatet är en av de tyngsta och mest innehållsrika fotoböcker om romer som publicerats i modern tid.

Ny bok vill normalisera sensitivitet - Prinsessan Märtha Louise av Norge och Elisabeth Nordeng berättar om sina liv

I en värld där alla andra verkar klara hur mycket ljud, intryck och lukter som helst blir en sensitiv person konstig. Kallad överkänslig, mesig, svag. Ofta tycker man själv att man är udda, men förstår inte varför man är så känslig.